látogató számláló
 
+36-30-934-8310
kalibra59@kalibra59.hu
2000 Szentendre, Kőzúzó köz 10.

 
 

Nagyfrekvenciás mérőműszerek kalibrálása

A NAH által NAH-2-0141/2021 számon akkreditált kalibrálólaboratórium.
- nagyfrekvenciás jelgenerátorok kalibrálása
- spektrum analizátorok kalibrálása
- mérővevők kalibrálása
- nagyfrekvenciás teljesítmény mérők kalibrálása
- telekommunikációs teszterek kalibrálása
- csillapítók kalibrálása
- jelszint mérők kalibrálása
- frekvencia és időmérők kalibrálása
 

Kalibrálás során vizsgált funkciók:

- frekvencia pontosság
- frekvencia stabilitás
- jelszint pontosság
- jelszint stabilitás
- frekvencia moduláció
- amplitúdó moduláció
- fázis moduláció
 
 
Kalibráló laboratóriumunk által kiadott kalibrálási bizonyítványok minden mérési eredményt tartalmaznak, etalonjaink visszavezethetősége biztosított.


Néhány évvel ezelőtt még csak a fantasztikus filmek elemeiként képzeltük el azokat a technikai vívmányokat, amik  ma mindennapi életünk apró kellékei a mobil vagy  "okos" telefonok, tabletek,  tenyérnyi laptopok, és ezek kiegészítőik. Az a tény is magától értetődő napjainkban, hogy ezek összeköttetéséhez nincs szükségünk kábelekre. Pár év elteltével ez a technikai fejlődés olyan léptékkel fog emelkedni, amit ma még el sem merünk képzelni. Ezek megvalósításához, gyártásához, teszteléséhez több száz féle nagyfrekvenciás mérőeszköz használata szükséges. Az ilyen mérőeszközök pontossága és precizitása külön fejezetet jelen a méréstechnika területén. Kalibrálásuk során a kiküszöbölendő zavaró tényezők száma hatványozottan nagyobb, mint akár egy multifunkciós kalibrátor kalibrálásakor. Kalibrálásuk magas fokú precizitást igényel. Kalibráló laboratóriumunk a legkorszerűbb kalibráló etalonokat választotta ki, és mindezeket GPS kapcsolattal szinkronizálja egy nagypontosságú rubídium etalonhoz, mérési képességünk optimalizálása érdekében. Frekvencia mérési képességünk egészen 40 GHz-es tartományig terjed.

Kalibráló laboratóriumunkban, vagy az Önök telephelyén vállaljuk a fent felsorolt mérőeszközök és speciális tesztkészülékek kalibrálását az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány irányelvei szerint.

 
 
Website by Netprofi
Oldaltérkép