látogató számláló
 
+36-30-934-8310
kalibra59@kalibra59.hu
2000 Szentendre, Kőzúzó köz 10.

 
 

Kalibrálásról és további szolgáltatásainkról


Dinamikusan fejlődő világunkban egyre fontosabbá válik a
gyors, precíz és pontos munkavégzés, melynek elengedhetetlen kellékei a megfelelően ellenőrzött (kalibrált) műszerek, illetve mérőeszközök. Hazánkban és a világon is egyre több cég alkalmaz valamilyen minőségirányítási rendszert, mely szükségessé teszi a munkájukhoz használt mérőeszközök megfelelő kalibrálását, minősítését. Mérőeszközeik rendszeres kalibrálása, felülvizsgálata biztosítja Önöket arról, hogy mérőeszközeik megfelelnek az eszközökkel szemben támasztott követelményeknek. Cégünk ebben nyújt segítséget leendő, és a már meglévő Tisztelt ügyfelei, megrendelői számára.

A kalibrálásokat az Önök igényei szerint elvégezhetjük akár kalibráló laboratóriumunkban, akár az Önök telephelyén  - előre közösen egyeztetett időpontban, hogy kalibrálási szolgáltatásunkkal ne okozzunk fennakadást az Önök munkájában, termelésében.

Kalibráló laboratóriumunk felszereltségének és munkatársaink tapasztalatának köszönhetően igen széles területet ölel fel saját és szerződött társlaboratóriumaink szolgáltatási jegyzéke.

Kalibrálási bizonyítványaink minden mérési eredményt tartalmaznak, táblázatos vagy grafikus formában. A meghatározott kalibrálási díjaink tartalmazzák a mérőeszközök teljes körű kalibrálását, az igény szerinti - Önök által meghatározott kritériumok alapján - mérőeszköz minősítést, illetve szintén igény szerint magyar / angol két nyelven készült kalibrálási bizonyítványokat.

Kalibráló laboratóriumunkban és társlaboratóriumainkban kalibrált mérőeszközök kalibrálási bizonyítványait díjmentesen feltöltjük online mérőeszköz felügyeleti rendszerünkbe. Felügyeleti rendszerünket ügyfeleinkkel közösen, folyamatosan fejlesztjük, hogy vevőink igényeinek megfeleljen.

Kalibráló laboratóriumunk folyamatosan fejleszti mérőeszköz parkját, bővíti kalibrálási szolgáltatásait. Kalibrálási eljárásainkat a legújabb technológiai megoldások figyelembevételével dolgozzuk ki, vagy dolgozzuk át az új kalibráló etalonoknak megfelelően. Így biztosítva megrendelőinket kalibrálási szolgáltatásaink minőségéről, naprakész megoldásairól.

Website by Netprofi
Oldaltérkép