látogató számláló
 
+36-30-934-8310
kalibra59@kalibra59.hu
2000 Szentendre, Kőzúzó köz 10.

 
 

Szolgáltatásainkról


Dinamikusan fejlődő világunkban egyre fontosabbá válik a precíz, gyors és pontos munkavégzés, melynek elengedhetetlen kellékei a megfelelően ellenőrzött műszerek illetve mérőeszközök. Hazánkban és a világon is egyre több cég alkalmaz valamilyen minőségirányítási rendszert, mely szükségessé teszi a munkájukhoz használt mérőeszközök megfelelő kalibrálását, minősítését. Mérőeszközeik rendszeres kalibrálása, felülvizsgálata biztosítja Önöket arról, hogy mérőeszközeik megfelelnek az eszközökkel szemben támasztott követelményeknek. Cégünk ebben nyújt segítséget leendő, és a már meglévő Tisztelt ügyfelei, megrendelői számára.

A kalibrálásokat az Önök igényei szerint elvégezhetjük akár laboratóriumunkban, akár az Önök telephelyén előre közösen egyeztetett időpontban, hogy kalibrálási, vizsgálati szolgáltatásunkkal ne okozzunk fennakadást az Önök munkájában, termelésében.

Laboratóriumunk felszereltségének és munkatársaink tapasztalatának köszönhetően igen széles területet ölel fel saját és szerződött társlaboratóriumaink szolgáltatási jegyzéke.

Kalibrálási bizonyítványaink és vizsgálati jegyzőkönyveink minden mérési eredményt tartalmaznak akár táblázatos akár grafikus formában. A meghatározott kalibrálási, vizsgálati díjaink tartalmazzák a mérőeszközök teljes körű akkreditált kalibrálását illetve vizsgálatát, az igény szerinti - Önök által meghatározott kritériumok alapján - mérőeszköz minősítést, illetve szintén igény szerint magyar / angol két nyelven készült kalibrálási bizonyítványokat, vizsgálati jegyzőkönyveket.
Website by Netprofi
Oldaltérkép