látogató számláló
 
+36-30-934-8310
kalibra59@kalibra59.hu
2151 Fót, Béke utca  72

 
 

Vizsgáló laboratórium


Hőmérséklet- és légnedvesség eloszlás vizsgálat

Vizsgáló laboratóriumunk vállalja hőmérsékleti terek páratartalom- és hőmérséklet eloszlás, valamint időbeni stabilitás vizsgálatát. A vizsgálatot a vonatkozó DKD ajánlásoknak, valamint a vevő igényeinek megfelelően végezzük üres, vagy rakománnyal töltött kamrákban, terekben. Hőmérséklet és páratartalom érzékelőinkkel, adatgyűjtőinkkel az Önök igényei szerint meghatározott térbeli pontokon tudunk egyidejűleg mintákat venni, adatokat gyűjteni.

Adatgyűjtőink mintavételezésének idejét az igényel vizsgálatokhoz állítjuk, mért és eltárolt adatokat, a vizsgálati jegyzőkönyvben közöljük számszerűsített formában táblázatba rendezve és színes grafikonon ábrázolva.

Vizsgálati jegyzőkönyvünk alapján Önök pontos képet kapnak az adott tér vagy vizsgált eszköz minden vizsgált pontjának hőmérsékleti és/vagy páratartalom változásairól.

Hőmérséklet és légnedvesség (páratartalom) eloszlás vizsgálat:


- klímakamrák, hő-sokk kamrák, só és porkamrák
- hőlégszekrények
- mélyhűtők, hűtőszekrények, hűtőszobák
- sterilezők, autoklávok
- raktárak és egyéb klimatizált helyiségek
- hő-alagutak, alagútkemencék
- izzítókemencék, szárítókemencék

Az eloszlás vizsgálat folyamata:

A vizsgálandó hőmérsékleti térben meghatározott térbeli pontokon hőmérséklet( és  légnedvesség ) érzékelőket helyezünk el, amelyek regisztráló egységhez csatlakoznak. A vizsgálatot több hőmérsékleti és páratartalom ponton is elvégezzük, ezen pontokat a vevő határozza meg. A vizsgálat eredménye változhat annak függvényében, hogy az adott tér üres, vagy esetleg bizonyos mennyiségű áruval töltött, ezért a vevő döntése, hogy a vizsgálatot üres, vagy töltött állapotban kéri, esetleg mindkét módon megrendeli a tér vizsgálatát.
A különböző hőmérsékleti és páratartalom pontokat a vevő által meghatározott hőn tartáson vizsgáljuk. A mérési eredmények kiértékelésekor a megrendelő pontos képet kap a tér különböző pontjainak hőmérsékleti eltéréseiről, illetve a kamra időbeli hőmérséklet ingadozásairól.
Vizsgálati jegyzőkönyvünk részletesen tartalmazza a különböző térbeli pontok hőmérséklet adatait, a mintavételi idő függvényében.
Vizsgálati bizonyítványunk ( angol-magyar ) kétnyelvű formátumban, grafikus és táblázatos adatközléssel készül, az egyszerű átláthatóság végett.


Laboratórium címe:
Website by Netprofi
2151 Fót, Béke utca 72.
Elérhetőségek:
Tel.: +36-30-9348-310, +36-30-982-3377, Fax: +36-27-358-876,
Oldaltérképkalibra59@kalibra59.hu